La malaltia de la positivitat desbordant

      2 comentaris a La malaltia de la positivitat desbordant

Asun Pié, codirectora del postgrau en Salut mental col·lectiva de la Universitat Oberta de Catalunya

Vivim en la societat de la positivitat i això genera formes noves de patiment i, el que és pitjor, d’exclusió. El nostre entorn està definit pel poder il·limitat, pel rendiment a qualsevol preu, pel ‘Yes, we can’ col·lectiu. Hem de poder amb tot sempre i sense deixar espai al cansament, a l’apatia, en no tenir-ne ganes o no tenir forces.

En el context neoliberal de la nostra societat regit per la rendibilitat, posar l’accent en què ens humanitza pot arribar a ser una forma d’afirmar la vida. Ser conscients dels nostres límits ens vincula amb força a la vida –que està formada per alts i baixos– i ens ajuda a crear sentits.

Llegeix l’article sencer publicat per la professora Asun Pié al blog Mad in América.

2 thoughts on “La malaltia de la positivitat desbordant

  1. Pingback: esQVwGmX

  2. Pingback: web brand

Comments are closed.