La transformació educativa mitjançant les TIC, fil conductor del 9è ITworldEDU

Teresa Romeu, professora del Màster universitari d’Educació i TIC (e-learning) de la UOC.

El congrés ITworldEDU organitzat per edutechcluster s’emmarca dins del sector tecnològic educatiu i té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i aplicacions TIC en l’àmbit docent. És un espai que serveix com a punt de trobada  entre els docents i les empreses del sector de les tecnologies digitals.

La 9a edició del congrés celebrada el 21 i 22 de març ha centrat gran part de l’interès en la transformació educativa i com les TIC afavoreixen els processos d’ensenyament i aprenentatge presentant les millors pràctiques a l’aula. En aquest sentit la tendència ‘makers’ demana espais flexibles i cal desenvolupar polítiques que garanteixin l’impuls de la tecnologia.

La conclusió a la qual s’ha arribat en el darrer dia de la jornada és que cal que les empreses ajudin a professionalitzar l’aprenentatge, organització i gestió dels centres educatius.

Les presentacions i vídeos de les diferents ponències realitzades al congrés estaran disponibles pròximament al web de l’ITworldEdu.

One thought on “La transformació educativa mitjançant les TIC, fil conductor del 9è ITworldEDU

  1. Pingback: RPlKV4a5

Comments are closed.