Un pas endavant contra l’estigmatització de la salut mental

Mikel Merino ha fet un pas endavant contra l’estigmatització i per visibilitzar que es pot viure plenament després d’haver estat diagnosticat d’un problema de salut mental. El seu relat personal és el d’una superació rere l’altra, fins a arribar a ser avui agent de suport mutu de l’Associació Guipuscoana de Familiars i Persones amb Malaltia Mental (Agifes).

A més, estudia el postgrau en Salut mental col·lectiva: dispositius i eines per a l’elaboració de processos participatius en salut mental a la UOC, experiència de la qual afirma: “m’ha partit per la meitat”. A més de destacar l’estímul constant per part del professorat.

00

1 thought on “Un pas endavant contra l’estigmatització de la salut mental

  1. Pingback: rGsOAz9Y

Comments are closed.